Kesän 2022 harjoitusryhmät

 

Kesän yu-koulut alkavat 19.5.2022 klo 18.00. Helatorstaina 26.5. ei ole harkkoja!

 

Ohjeita ilmoittautumiseen ja lisenssin ostamiseen!

 

Olemme ottaneet käyttöön Suomisport järjestelmän. Hoidamme jatkossa sen kautta jäsenhallinnan, ilmoittautumiset yu-kouluihin sekä yu-koulumaksut.

Edellytämme, että kaikilla urheilijoilla on voimassaoleva lisenssi ja vakuutus harjoituksissa ja kilpailuissa, koska seuralla ei ole omaa vakuutusta.

Ryhmiin ilmoittautumista varten myös huoltajan täytyy luoda itselleen Suomisport-tili, johon lisätään huollettavan tiedot.

 

Suomisport-tili luodaan seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi. Jos sinulla on jo Suomisport-tili, siirry kohtaan "Huoltaja: näin voit lisätä huollettavasi Sport-tiliisi".

2. Tilaa kertakirjautumiskoodi sähköpostiisi tai tekstiviestinä puhelimeesi.

3. Syötä koodi kirjautumisikkunaan.

4. Sinulle aukeaa tilinluontisivu. Täytä sivulla pyydetyt henkilötiedot. Rekisteröinnin yhteydessä sinulta pyydetään henkilötunnus. Sitä käytetään ainoastaan rekisteröintivaiheessa yksilöinnin välineenä.

5. Klikkaa sivun lopussa painiketta Luo tili.

6. Tilin luomisen jälkeen palvelu varmentaa alussa antamasi sähköpostiosoitteen/puhelinnumeron lähettämällä siihen koodin. Kirjoita saamasi koodi ruudun numerokenttään ja klikkaa Varmenna.

7. Valmista tuli ja sinut ohjataan omalle Sporttitilillesi!

Huomaathan, että sinulla ei ole palveluun salasanaa, vaan Suomisportiin kirjaudutaan aina kertakirjautumiskoodilla. Mobiilisovelluksessa Sporttitilisi on puhelimessasi käytössä aina niin kauan kunnes sieltä kirjaudutaan erikseen ulos.

 

Huoltaja: näin voit lisätä huollettavasi Sport-tiliisi ja hallinnoida hänen jäsenasioita, harrastamista ja urheilua

1. Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai avaa Suomisportin mobiilisovellus. Mikäli sinulla ei ole vielä Sporttitiliä, rekisteröidy käyttäjäksi samassa osoitteessa tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi. Jos olet jo lisännyt huollettavasi omaan Spot-tiliisi, siirry kohtaan "ohjeet lisenssin hankkimiseen".

2. Sinut ohjataan omalle Sporttitilillesi.

3. Selaimen oikeassa yläkulmassa on nimesi vieressä valikko (kolme allekkaista viivaa).

4. Avaa valikko ja klikkaa kohtaa Lisää huollettava.

5. Täytä huollettavasi tiedot.

6. Huollettavalle on mahdollista lisätä myös toinen huoltaja. Toisen huoltajuuskytköksen voi tehdä itsenäisesi ensimmäisen kytköksen tehnyt huoltaja tai sitten kytkös voidaan tehdä Suomisportin asiakaspalvelun kautta. Pyyntö huoltajan lisäämisestä Suomisportin asiakaspalveluun osoitteeseen suomisport@olympiakomitea.fi. Viestissä tulee kertoa lisättävän huoltajan ja huollettavan Sportti-ID:t.

 

Tämän jälkeen tulee maksaa lisenssi ja vakuutus.

 

Ohjeet lisenssin hankkimiseen:

1. Mene www.suomisport.fi-sivulle.

2. Kirjaudu ja tilaa koodi joko puhelimeen tai s-postiisi.

3. Syötä saamasi koodi ja luo tili. Jos olet jo luonut tilin, siirry kohtaan 5.

4. Varmenna taas koodilla ja varmenna luotu tilisi.

5. Valitse oikean yläkulman kolmesta viivasta nimesi vierestä kohta "lisää huollettava" ja täytä tiedot. Jos olet jo lisännyt huollettavan, siirry kohtaan 6.

6. Huollettavan  lisättyäsi etusivulla kysytään haluatko ostaa lisenssin, valitse "ostamaan".

7. Valitse kohta "Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin ostaminen".

8. Valitse kenelle ostat lisenssin.

9. Valitse lajisi -> Yleisurheilu -> ehdottaa "Yleisurheilu, Suomen Urheiluliitto ry", jonka valitset.

10. Sen jälkeen ehdottaa seuraa -> Viialan Valtti, jonka jälkeen ehdottaa lisenssiä.

11. Jos huollettava s. 2009 tai sen jälkeen niin palvelu ehdottaa suoraan lisenssiä, johon sisältyy vakuutus. Valitse ja maksa.

12. Jos huollettava s.2008 tai aiemmin niin voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin + vakuutuksen.

13. Maksun jälkeen juniori on yu-rekisterissä ja hänellä on yleisurheilulisenssi ja kilpailulupa sekä vakuutus voimassa niin harjoituksiin kuin kilpailuihin ( HUOM! lisenssi iän mukaan.) 

Kaikkien huoltajien tulee siis maksaa urheilijan lisenssi itse. 

 

Nyt voit ilmoittautua ryhmään ja maksaa yu-koulumaksun, ks alla!

Ilmoittautuminen kesäkaudelle täytyy tehdä Suomisportissa etukäteen, jotta ohjaajilla on kaikkien osallistujien nimet ja yhteystiedot tiedossa!

 

 

Harrasteryhmä 5-6v (2017-2016)

Pienten ryhmä harjoittelee torstaisin klo 18-19

Hinta 55€

Hinta sisältää ohjatut harjoitukset, seurakisasarjan palkintoineen, päättäjäiset palkitsemisineen, Valtti-tuotteen ja seuran jäsenmaksun (Jäsenluetteloa varten kutsu Valtin jäseneksi liittymiseksi lähetetään kesäkuun aikana Suomisportin tilille. Jäsenluetteloa pidetään yllä uuden lain sääntöjen mukaisesti)

Urheilijoilta edellytetään myös lisenssi, jonka jokainen hankkii Suomisportista ilmoittautumisen yhteydessä. Lisenssi sisältää vakuutuksen.

Ilmoittautumislinkki:

https://www.suomisport.fi/events/c6635063-e5b0-42fa-96fc-361d10f2a0f1

 

 

Harrasteryhmä 7-15v (2015-2007)

Isompien harrasteryhmä harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 18-19.30

Hinta 75€ / Hinta talvella 2021-2022 mukana olleille 55€.

Hinta sisältää ohjatut harjoitukset, seurakisasarjan palkintoineen, päättäjäiset palkitsemisineen, Valtti-tuotteen ja seuran jäsenmaksun (Jäsenluetteloa varten kutsu Valtin jäseneksi liittymiseksi lähetetään kesäkuun aikana Suomisportin tilille. Jäsenluetteloa pidetään yllä uuden lain sääntöjen mukaisesti)

Urheilijoilta edellytetään myös lisenssi, jonka jokainen hankkii Suomisportista. Lisenssi sisältää vakuutuksen 2009 syntyneillä ja nuoremmilla. 2008 syntyneille ja vanhemmille vakuutus on hankittava erikseen Suomisportista.

Ilmoittautumislinkki:

https://www.suomisport.fi/events/ebdcbaca-0b26-4319-995b-69263afef7bd

 

 

Kilparyhmä 12-17v (2010-2005), jo talvella mukana olleet

Tähän ryhmään voivat ilmoittautua ne, jotka harjoittelivat 2010-2005 syntyneiden kilparyhmässä talvella 2021-2022, sillä ryhmä on täynnä!

Kilparyhmä harjoittelee lähtökohtaisesti tiistaisin Toijalassa klo ? ja torstaisin Viialassa klo 18-19.30, mutta ajat ja päivätkin saattavat välillä vaihdella tilanteen mukaan (kisoista tai muusta johtuen). Muutoksista tiedotetaan ryhmän whatsappissa.

Hinta talvella 2021-2022 mukana olleille 75€.

Hinta sisältää ohjatut (ja mahdollisesti omatoimisia harjoituksia tilanteesta riippuen) harjoitukset, seurakisasarjan palkintoineen, päättäjäiset palkitsemisineen, Valtti-tuotteen ja seuran jäsenmaksun (jäsenluetteloa varten kutsu Valtin jäseneksi liittymiseksi lähetetään kesäkuun aikana Suomisportin tilille. Jäsenluetteloa pidetään yllä uuden lain sääntöjen mukaisesti)

Urheilijoilta edellytetään myös lisenssi, jonka jokainen hankkii Suomisportista. Lisenssi sisältää vakuutuksen 2009 syntyneillä ja nuoremmilla. 2008 syntyneille ja vanhemmille vakuutus on hankittava erikseen Suomisportista.

Ilmoittautumislinkki:

https://www.suomisport.fi/events/e4909be5-8061-418b-9a15-4b140cfd400d

 

 

Kesän yu-koulut alkavat 19.5.2022 klo 18.00, Tervetuloa!

Helatorstaina 26.5. ei ole harkkoja!

 

 

 

 

 

(Katso talvikauden harjoitukset Talven harjoitusajat - sivulta)