Valtille hyviä sijoituksia PM-sisulisäviesteissä

30.8.2023

T11-sarjalaisia: Ruut, Katarina, Viivi, Elli, Helga, Elsa, Minea, Erin
T13-sarjalaisia: Sohvi, Sara, Martina ja Fanni

Perinteisesti loppukesästä juostavat HämSY:n piirinmestaruus sisulisäviestit juostiin tänä vuonna 13.8. Lempäälässä, Hakkarin urheilukentällä helteisessä säässä. Viialan Valtista tähän seurahenkeä nostattavaan kisatapahtumaan osallistui yhdeksän joukkuetta.

Nurmikolla juostavaan sukkulaviestiin Viialan Valtin T/P 9-sarja lähti seitsemän- ja kahdeksanvuotiaista koostuvalla sekajoukkueella. Viestissä juoksivat Karoliina Auvinen, Ottilia Lindstedt, Fanny Lisko, Vilja Kovero, Joona Piittisjärvi, Iida Vilpas, Jalmar Pakkanen ja Maria Merenkivi yhteisaikaan 1.40,63. Alaikäinen joukkue sijoittui hienosti sijalle 10.

Saman ikäluokan 4×400 metrin kapulaviestissä Valtilla oli edustus tyttöjen sarjassa. Maria Merenkivi, Karoliina Auvinen, Ottilia Lindstedt ja Iida Vilpas juoksivat matkan aikaan 6.51,40 sijoituksen ollen kokonaistuloksissa 13.

Valtin 11-vuotiaat tytöt kisasivat kahdella joukkueella sekä 4×50 metrin pikaviestin että 4×600 metrin pitkän viestin. Kapulan vaihto pikaviesteissä tuo oman lisäjännityksen kilpailuun ja tällä kertaa ensimmäisen viestijoukkueen kaikki vaihdot eivät onnistuneet ongelmitta. Tytöt kuitenkin juoksivat loppuun asti, sijoitus heillä 14. ajalla 34,73. Tässä joukkueessa juoksivat Katarina Lammi, Ruut Lisko, Viivi Pakkanen ja Minea Kaukojärvi

Toisessa pikaviestijoukkueessa juoksivat Helga Smått, Elsa Kiiveri, Erin Helenius ja Elli Liukko. Sijoitus heillä kisan 12. ajalla 33,82

Pitkässä viestissä ensimmäisessä joukkueessa juoksivat Viivi Pakkanen, Minea Kaukojärvi, Elsa Kiiveri ja Erin Helenius, sijoitus heillä kuudes ajalla 9.05,98. Toisessa joukkueessa juoksivat Elli Liukko, Ruut Lisko, Helga Smått ja Katarina Lammi, jotka juoksivat ajalla 9.26,41 kahdeksannelle sijalle.

Valtin 13-vuotiaat tytöt juoksivat kolme eri viestiä: 4×100 metrin pikaviestin, 4x60m aitajuoksuviestin ja 4x600m viestin.

Aitajuoksun viestijoukkueessa juoksivat Sohvi Rantanen, Sara Majamäki, Fanni Alila ja Martina Pakkanen sijoittuen viidenneksi ajalla 48,75.

Pikaviestiosuudet juoksivat Martina Pakkanen, Sohvi Rantanen, Fanni Alila ja Sara Majamäki sijoittuen kahdeksanneksi ajalla 59,41

Valtin viestiurakka päättyi 13-vuotiaiden tyttöjen 4x600m viestiin, jossa juoksivat Sohvi Rantanen, Fanni Alila, Martina Pakkanen ja Iiris Helenius. Tyttöjen aika oli 8.38,77 ja sillä irtosi hieno seitsemäs sija.