Seura-asut

VIIALAN VALTIN SEURAMALLISTO

Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan ja tilaamaan itse haluamiasi Valtin seura-asuja.
Sovitusmahdollisuus tullaan järjestämään lähempänä kesää "keskitetysti", mutta myös Ideaparkin myymälässä on mahdollisuus sovittaa vaatteita tarvittaessa. Jos haluat käydä sovittamassa myymälässä, ota yhteyttä Marikaan!

Näitä kuvan kuutta tuotetta tilattavissa vain seuran kautta. Tuotteita tilataan kootusti, kun tilauksia on useampia, eli ei yksittäistilauksia. Jos olet kiinnostunut näistä tuotteista, ota yhteyttä Marikaan.

Lisätietoja: Marika Niskanen, niskanenmarika2021@gmail.com

P.S. Tiesithän, että voit antaa Valtille ylimääräisen bonuksen tekemällä muitakin ostoksia Stadiumissa? Hienointa on se, että ostoksen tekijä saa pitää myös oman henkilökohtaisen bonuksensa. Eli bonusta kaikille, samasta ostoksesta!

Alla olevassa liitteessä ohjeet, käythän linkittämässä Valtin jäsentietoihisi! :)