Seura-aineistot

Näiltä sivuilta löydät seuraa koskevia tiedostoja.

Oikealla palstalla ovat seuran tapahtumakalenterit, joka päivitetään vuosittain.Tapahtumakalenterista näet tärkeimmät seuraa koskevat asiat ja pelisäännöt. Tapahtumakalenterista näet mm. kesän harjoitusten ryhmäjaot ja ohjaajat, Valtin järjestämät kilpailut lajeineen, piirinmestaruuskilpailut sekä yleisinfon Valtin toiminnan periaatteista. Tapahtumakalenteri on jaettu perinteisesti kesän ensimmäisissä harjoituksissa, mutta sen voi myös itse tulostaa oheisesta linkistä.

Vasemmalla palstalla ovat seuran kululomakkeet. Täytä lomake ja hyväksytä se joko Kari Lehtisellä tai Piia Pentinniemellä. Tämä siksi, että Valtti ostaa taloushallintopalvelut A-Tilipalvelut Oy:ltä, eikä heillä ole mahdollista tietää, mitkä kulut ovat syntyneet Valtin toiminnasta.

• Kilpailumaksulomake: Seura maksaa kilparyhmään kuuluvien urheilijoiden kilpailumaksut Hämeen piirin (HämSy:n) alueella. Piirin ulkopuolisiin kilpailuihin osallistumismaksuja ei makseta, pois lukien SM-kilpailut. Kerää lomakkeelle useamman kilpailun kilpailumaksut, liitä kuitit mukaan, täytä yhteystietosi ja hanki hyväksyntä.
  • Laskulomake: Tähän kuuluvat esimerkiksi:
    • Piiri- ja alueleiritykseen valittujen lasten leirimaksut tiettyyn rajaan saakka (14v->)
    • Seuralle hankitut tarvikkeet ja välineet sopimuksen mukaan
    • Ohjaaja-, valmennus- yms. koulutukset
  • Matkalaskulomake: Tämä vaatii aina keskustelun seuran johtokunnan kanssa. Tyypillisiä korvattavia matkalakuja ovat mm. matkat SM-kilpailuihin tai jos valmentaja kuljettaa muiden lapsia harjoituksiin tai kilpailuihin Viialan ulkopuolella.

Valtin tilinumero on FI14 5228 1720 0168 59.

Kululomakkeet

PDF-tiedostoValtti_kilpailumaksulomake.pdf (75 kB)
Kerää tälle lomakkeelle kilpailumaksut Hämsyn alueelta.
PDF-tiedostoValtti_laskulomake.pdf (73 kB)
Kerää tälle lomakkeelle seuralle ostamiesi / maksamiesi laskujen tiedot.
PDF-tiedostoValtti_matkalaskulomake.pdf (77 kB)
Ilmoita tällä lomakkeella kilometrikorvaukset: HUOM! koskee esim. ajomatkoja SM-kilpailuihin, ei normaaleja kilpailumatkoja tms. Vaatii aina etukäteiskeskustelun johtokunnan kanssa.
PDF-tiedostoJäsentietolomake.pdf (181 kB)
PDF-tiedostokilpailuun valmistutumisohje.pdf (63 kB)
Tämän ohjeen tarkoituksena on auttaa kilpailuun valmistautumisessa. Jokaisen valmistautuminen on kuitenkin yksilöllinen.