Seuran johtokunta 2020

Klaudia Lisko

Arttu Alila

Ajo-ohje Haihunkosken urheilukentälle

Osoite Urheilukuja 3, Akaa (Viiala)

Hämeenlinnan ja Tampereen suunnasta:

Moottoritieltä Viialan rampista pois ja heti 9-tieltä ylös ramppia Viialan suuntaan. Seuraavasta oikealle, Viiala-viitta (tie nro 303). Noin 1,9 km , jo ennen kunnan keskustaa, tienviitta HAIHUNKOSKI oikealle. Käännytään Haihunkosken suuntaan. Noin 200 - 300 metrin päässä vasemmalla vanha puinen ja keltaiseksi maalattu koulu. Koulun piha toimii pysäköintialueena. Kenttä on koulun takana.

Turun suunnasta:

Seuraa Viialan viittoja kunnes tulet Nesteen huoltoaseman kohdalla olevaan kiertoliittymään, josta jatkat Toijalan suuntaan (tie nro 303) noin 1,5 km (rautatien yli). Rautatien jälkeen tienviitta HAIHUNKOSKI vasemmalle. Käännytään Haihunkosken suuntaan. Noin 200 - 300 metrin päässä vasemmalla vanha puinen ja keltaiseksi maalattu koulu. Koulun piha toimii pysäköintialueena. Kenttä on koulun takana.

Lempäälään suunnasta:

Vanhaa ysitietä kunnes Viiala ja Toijala vasemmalle. Aja suoraan Toijalan suuntaan (tie nro 303) kunnes tulee tienviitta HAIHUNKOSKI vasemmalle. Käännytään Haihunkosken suuntaan. Noin 200 - 300 metrin päässä vasemmalla vanha puinen ja keltaiseksi maalattu koulu. Koulun piha toimii pysäköintialueena. Kenttä on koulun takana.