PM hallihuipentuma

17.2.2019

Pirkkahallissa viikonloppuna järjestettyihin 9–15-vuotiaiden yleisurheilun piirinmestauuskilpailuihin osallistui reilut 300 urheilijaa 17 seurasta.  Eniten osallistujia oli 13- ja 11-vuotiaiden tyttöjen 60 metrillä. Molempiin sarjoihin osallistui noin 50 juoksijaa.

Valtille pronssia kuulassa ja 40 metrillä

Viialan Valtin mitalistit pm-kisoissa olivat Roosa Haanpää ja Sebastian Karisola, jotka molemmat palkittiin pronssilla. Roosa otti mitalin 13-vuotiaiden tyttöjen kuulassa uudella ennätyksellään 10,31 ja Sebastian oli kolmas 9-vuotiaiden poikien 40 metrillä ajalla 7,14. Valtin urheilijat keräsivät seuralle myös useita pistesijoja.

Matias Viitanen oli 9-vuotiaiden poikien 40 metrillä neljäs ajalla 7,31. Matias oli kuudes ja pistesijalla myös pituudessa tuloksella 325.

9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Sara Majamäki juoksi 40 metrillä viidenneksi ajalla 7.33.

P11-sarjassa Stefan Karisola juoksi 60 metrillä kuudenneksi ajalla 9,43. Samassa sarjassa Samu Pentinniemi saavutti samoin kuudennen sijan korkeushypyssä tuloksella 104.

13-vuotiaiden poikien 60 metrin aitajuoksussa Veli Lepo oli niin ikään kuudes ajalla 13,45.

T13-sarjassa Maija Oksa juoksi 1000 metrillä uuden hienon ennätyksensä  3.27,23 ollen neljäs. Myös 60 metrin aidat sujuivat mallikkaasti ajalla 11,16, jolla Maija sijoittui sijalle yhdeksän.