Sebastian Karisola 3-ottelussa hopealle

18.7.2019

Urjalassa tiistaina 9. heinäkuuta järjestetyissä HämSy:n 4-ottelussa oli pojilla lajeina 60 metrin juoksu, kuula, korkeus ja 800 metrin juoksu. Valtin P12 Veli Lepo sijoittui kilpailussa viidenneksi tuloksella 1039 pistettä. Tytöillä oli 4-ottelun lajeista kuulan tilalla pituus. Maija Oksan T13-sarjassa oli pertäti 26 ottelijaa, jossa hän sijoittui upeasti neljänneksi 1372 pisteellä. Sisulisäpisteille pääsivät myös T13 Jenna Pentinniemi ja T12 Vilja Hujanen.

Sisulisäottelut jatkuivat keskiviikkona Hämeenlinnassa. 3-ottelun lajit olivat 60 metriä, kuula ja pituus. Samu Pentinniemi otteli P10-sarjassa 694 pistettä ollen seitsemäs. Stefan Karisola oli P11-sarjan 9. keräten 911 pistettä.

P9 3-ottelussa Toijalassa Sebastian Karisola kisasi hopeaa tuloksella 706 pistettä, Matias Viitanen oli viides, 578 pisteellä ja Valtteri Haanpää 9. 518 pisteellä. T9-sarjassa Sohvi Rantasen saavutti 5. sijan 467 pisteellä ja Sara Majamäki oli 11. 430 pisteellä. Sisulisäpisteille pääsi myös P9 Oiva Lepo ja hyvää kokemusta olivat hankkimassa T9 Hilma Niemi ja Fanni Alila.