HämSYn halliseuraottelut Pirkkahallissa

19.12.2019

Kymmenen parasta seuraa oli kutsuttu perinteisiin HämSYn halliseuraotteluihin. Nuorisoseuratoimintakilpailun voittaja Tampereen Pyrintö järjesti kisat Pirkka-hallissa lauantaina 14.12.

Loppupisteissä voiton vei Tampereen Pyrintö 738 pisteellä. Viialan Valtti oli seurapisteissä kuudes 132 pisteellä. Yhdeksästä Valtin yleisurheilijasta parhaiten menestyi Maija Oksa, joka johti pitkään T14-sarjan 800 metrin kilpailua sijoittuen lopulta kovassa kisassa neljänneksi ajalla 2.37,16.

12-vuotias Roosa Haanpää työnsi T14-sarjassa kuulassa viidenneksi tuloksella 9,97. Veli Lepo juoksi P12-sarjassa 60 metrillä kuudenneksi ajalla 9,50 ja ylsi seitsemänneksi korkeudessa tuloksella 130.

Atte Rantanen sijoittui molemmissa lajeissaan kahdeksanneksi. P14-sarjassa kilpailleen Aten aika 60 metrillä oli 8,46 ja kuulatulos 8,66. Anna Oksa T14-sarjassa hyppäsi pituudessa kymmenenneksi ennätyksellään 4,27. Hallikisoissa syntyi mainittujen lisäksi muitakin hyviä pistesijoituksia ja omia ennätyksiä.