Samulle pm-kultaa 4-ottelussa

21.9.2020

P11 mitalistit, Samu kultaa
T9 40m Fanni nro 67

Hämeen piirin 9-13-vuotiaat yleisurheilijat kilpailivat 4- ja 5-otteluiden piirinmestaruuksista sunnuntaina 20.9. Tampereen ratinan kentällä. Kauden toisissa otteluissa on teknisesti haastavat lajit, mikä näkyy osanottajien määrässä, joita oli tänä vuonna 132. Valtista kisoihin osallistui vain 2 urheilijaa, mutta sitäkin hienommilla tuloksilla.

PM-kultaa Valtille toi Samu Pentinniemi, joka voitti P11-sarjan pisteillä 1179. Samu heitti lajivoiton keihäästä tuloksella 26,51 sekä teki kolmessa muussa lajissa ennätyksensä (60m aj aikaan 10.82, korkeutta 117cm sekä 800m aikaan 3.00,69). Tiukan ottelun ratkaisi viimeiseksi juostu 800m, jossa mitalistit olivat vain muutaman sekunnin sisällä toisistaan.

T9-sarjassa Fanni Alila sijoittui upeasti sijalle 9 kahdenkymmenen tytön joukossa tasaisella sarjalla (40m aikaan 7.33, korkeutta 102cm, keihästä 8.38m ja 800m aikaan 3.46,91). Pisteitä ensimmäisessä 4-ottelussaan Fannille kertyi yhteensä 467.