Valttilaisia hippohalleissa

20.1.2020

Lauantaina 18.1. yhdeksän Viialan Valtin yleisurheilijaa suuntasi Tampereen Pyrinnön järjestämiin Hippohalleihin Tampereen Pirkkahalliin. Mitalisijoja kisoista kertyi viisi, omia ennätyksiä ja kilpailukokemusta myös kivasti!

Roosa Haanpäälle Suomen kärkitulos kuulantyönnössä

Viialan Valtin Roosa Haanpää räväytti kuulan T13-sarjassa Suomen kärkisijalle tuloksella 12,21 ja voitti hopeasijalle tulleen yli kahden metrin erolla. Samassa sarjassa Valttia edusti myös Vilja Hujanen, joka työnsi kisassa oman ennätyksensä 7,19. Lisäksi Vilja hyppäsi pituudessa itselleen uudet ennätyslukemat 4,01.

Yksi oman ennätyksen saavuttaneista oli Fanni Alila, joka viiletti T9-sarjan 40 metrin juoksussa tuloksen 7,75. P11-sarjassa Samu Pentinniemi saavutti peräti kaksi omaa ennätystä. 60 metrin aidat Samu juoksi aikaan 11,43 ja saavutti juoksullaan hopeasijan.

60 metrin alkuerissä Samu juoksi itselleen uuden ennätystuloksen 9,50, jolla irtosi finaalipaikka. Finaalijuoksun Samu pinkoi aikaan 9,68 ja oli kilpailun neljäs. P13-sarjassa Veli Lepo ylitti 60 metrin aidat toiseksi nopeimmin ajalla 11,03, joka on Velin uusi ennätys.

T15-sarjassa Valttia edustivat Maija Oksa, Jenna Pentinniemi, Sanni Niskanen ja Anna Oksa, jotka kiisivät 4×100 metrin viestissä pronssisijalle ajalla 56,35. Tytöt hioivat taitojaan myös monessa muussa lajissa. Maija juoksi 1000 metrillä pronssia ajalla 3.36,65 ja Sanni nappasi samassa kisassa viidennen sijan ajalla 3.44,02. Lisäksi Maija pinkoi 60 metrin aitajuoksussa seitsemänneksi ajalla 10,72.