Pm-kävelyistä hyviä sijoja Ruutille, Viiville, Fannille ja Sannille

25.6.2021

Hämeen seudun ratakävelyiden piirinmestaruuskilpailut järjestettiin Urjalan Urheilijoiden toimesta Urjalan urheilukentällä sunnuntaina 20. kesäkuuta. Pm-kävelyihin osallistui 26 urheilijaa helteisen paahtavassa säässä.

Viialan Valtista kilpailuun osallistui neljä kisaajaa, jotka lähtivät rohkeasti kokeilemaan hieman vieraampaa lajia. Valttilaiset nappasivat kolme mitalisijaa.

Ruut Lisko kisasi T9-sarjassa 600 metrin matkan ajassa 4.27,48, ja suoritus toi Ruutille pronssimitalin. Ruut jäi hopeasijasta vain alle viisi sekuntia.

Samassa sarjassa käveli Viivi Pakkanen sijalle viisi ajalla 5.50,61.

T10-sarjassa kisaajat kävelivät 1000 metriä, jonka Fanni Alila matkasi aikaan 8.19,58. Fanni tuli kisassa hopealle.

Valtin Sanni Niskanen osallistui N17-sarjaan, jossa käveltävä matka oli peräti 3000 metriä. Sanni kulki matkan aikaan 24.48,41 ja sai tällä tuloksella myös hopeamitalin.