P14 60m aj, Samu hopeaa
T10 60m finalistit
T10 Minea ja Sofia

Pirkkahallissa järjestettiin 10.-12.3. yleisurheilun Tampere Junior Indoor Games. TJIG on perinteinen nuorten kansainvälinen hallikisa, johon osallistui tänä vuonna 1470 urheilijaa ulkomaita myöden.

Valtista kisoihin osallistui kuusi urheilijaa, jotka saavuttivat kaksi kultaa, yhden hopean ja lukuisia omia ennätyksiä. Valtin T10 sarjan tytöt olivat taas hurjassa iskussa, sillä jokainen saalisti sijoituksia 10 joukkoon suuresta määrästä osallistujia. T10 60m juoksussa kilpailijoita oli peräti 95, joista mestaruuteen juoksi Sofia Viitanen ja kuudenneksi Minea Kaukojärvi. Lisäksi T10 kuulassa Minea saavutti kultaa 52 tytön joukosta. T10 kiekossa finaalikierroksille pääsi Ruut Lisko, joka oli kisan kahdeksas. Hopeisen mitalin Valtille toi Samu Pentinniemi P14 60m aitajuoksusta.