Viialan ympärijuoksu

Viialan Valtin 20-vuotisen toimintakauden kunniaksi järjestetään Viialan ympärijuoksu la 4.9.2021 klo 12.00

• COVID-19 PÄIVITYS:
    • tapahtuma järjestetään käynnissä olevasta Korona-tilanteesta johtuen erityisjärjestelyin 4.9.2021. Vallitsevan tilanteen vuoksi tulemme huomioimaan tapahtuman järjestelyissä kulloinkin voimassa olevat rajoitteet ja suositukset.

Lue koko TERVEYSTURVALLISUUSSUUNNITELMA täältä (linkki). Sisältää myös tarkemmat ohjeet lähdön poikkeusjärjestelyistä.

Lähtö

Viialan ympärijuoksun lähtö toteutetaan Akaan Viialan urheilukentältä (Urheilukuja 3, 37830 Akaa) kartassa (linkki ) näkyvästä kohdasta LÄHTÖ.

Reitti on 5 km matka kulkien Viialan keskustassa, jonka 10 km juoksijat juoksevat 2x. Reittiä ei ole mittautettu virallisesti, joten aikakaan ei ole virallinen.

5 km tai 10 km osallistujien lähtö on klo 12.00

Matkavaihtoehdot

• 10 km (2 x 5 km)
  • 5 km
  • 2,5 km: ei ajanottoa, lähtö tälle matkalle klo 12.10-12.30 välisenä aikana

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

• Ilmoittaudu lisäämällä tietosi osallistumislistaan, seuraavasta linkistä: (linkki)
  • Valttilaisille kilpailu on ilmainen, muille 10 km: 10 €, 5 km: 5 €, 2,6 km on ilmainen
  • Osallistuminen maksetaan tilille:

FI14 5228 1720 0168 59 (viestikenttään: osallistujan nimi ja matka, esim.: ”5km”)

​Hyvät palkinnot, kaikki palkitaan

Viialan Valtin kannatusmaksun voi halutessaan maksaa tilille ja viestikenttään: nimi ja ”kannatusmaksu”.

Kilpailunumero

5 km ja 10 km juoksijoille annetaan kilpailunumero(liivi). Saavuthan ajoissa, viimeistään 0,5 h ennen kilpailun alkua hakemaan kilpailunumeroasi urheilukentän kioskin edestä (käytätähän kasvomaskia). Jos jonoa muodostuu, tulee pitää 2 m väli seuraavaan.

Liikenteenohjaus ja opasteet

Liikenneohjaajan tunnistaa huomioliivistä ja opasteista. He ovat sijoitettuina reitin varrelle ja ovat opastamassa kilpailijoita sekä tarvittaessa pysäyttävät liikenteen STOP-merkillä juoksijan etenemisen turvaamiseksi. Reitit ovat lisäksi merkitty kyltein ja tiehen on piirretyt suuntanuolimerkinnät.

Käsihygienia

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta matkalla tapahtumaan, tapahtuman aikana ja lähtiessäsi tapahtumasta. Alueella on tarjolla käsidesipisteitä.

Maskin käyttö

• Kasvomaskia vaaditaan käytettäväksi tapahtuma-alueella. Poikkeuksena: alle 12-vuotiaat ja kilpailijat kilpasuorituksen aikana. Kilpailun toimitsijat käyttävät maskia koko kilpailun ajan, myös liikenteenohjauksessa.

Ohjeet maskin turvalliseen ja hygieeniseen käyttöön löydät täältä:

THL:n ohjeistus sairaustapauksissa

• Yleisötilaisuuteen ei saa osallistua, mikäli henkilöllä on mitään sairauteen viittaavia oireita (koronaviruksen aiheuttamia oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli tai äkillinen haju- ja /tai makuaistin menetys)

Osallistujilta pyydetään ymmärrystä poikkeuksellisille toimintatavoille, joiden noudattaminen on ehtona kilpailun järjestämiselle.

Jos tapahtuma peruuntuu, Viialan Valtti maksaa osallistumismaksun takaisin.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA: